Rulouri de vitel cu ardei si cascaval

de La Ancuta in Vita, 5 Oct 2011 | 10142 vizualizari

 

Deja nu mai este o noutate ca imi plac snitelele de vitel. De data aceasta am zis sa le fac putin mai altfel si asa mi-au iesit aceste rulouri bune, bune.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii carne de vitel
  • 1 ardei
  • cascaval
  • sare, piper
  • boia
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • cateva bucatele de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vitel cu ardei si cascaval:

Carnea se bate bine cu ciocanul pentru snitele. O condimentam apoi cu sare, piper si boia.

Ardeiul il spalam iar apoi il taiem betigase. La fel procedam si cu cascavalul (desigur fara a-l spala :))).

Asezam pe fiecare snitel 3 betigase de ardei si 3-4 de cascaval. Aici depinde cat de mari sunt snitelele. Rulam apoi strans.

Dam rulourile prin faina iar apoi prin oul batut si condimentat cu sare si piper. La final tavalim bine rulourile prin pesmet.

Le asezam frumusel in tava tapetata cu folie de aluminiu. Asezam doua bucatele de unt pe fiecare rulou.

Dam la cuptor, la foc potrivit 15 minute. Intoarcem rulourile si le mai lasam inca 15 minute.

Servim calde alaturi de garnitura preferata. Noi am avut cartofi taranesti. S-au potrivit de minune :D.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vitel cu ardei si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de musaca cu carne tocata si piure de cartofi